Architect Alphen aan den Rijn

Schlingmann Architecten

Architect Alphen aan den Rijn

Schlingmann Architecten, architect Alphen aan den Rijn. Sinds 1970 zijn wij toonaangevend op het gebied van architectuur in Alphen aan de Rijn en omgeving. Langs steden en dorpen langs de gehele A12 vindt u gebouwen die wij ontworpen en gerealiseerd hebben. Oog voor de mens en detail staan bij ons centraal.

Projecten Ontwerpen
×
Architect Alphen aan den Rijn

Architect Alphen aan den Rijn

Ontwerpen, vergunningen en bouwbegeleiding

Wij helpen u met het ontwerp,  de vergunningsaanvraag en bouwbegeleiding. We begrijpen de complexiteit van het bouwproces en nemen de zorgen uit handen. Of het nu gaat om het vakkundig indienen van vergunningsaanvragen, het gedetailleerde bouwbestek, of het zorgvuldig begeleiden door het gehele project, we staan voor je klaar. Neem vandaag nog contact op voor een gestroomlijnde aanpak van jouw bouwproject. Jouw succes is ons vakmanschap.

Neem contact op

Architect Alphen aan den Rijn

Ontwerp laten maken

Villa ontwerpen

Villa ontwerpen

Villa ontwerpen? Dit kan in diverse stijlen, variërend van klassiek en traditioneel tot modern en minimalistisch. Welke stijl kiest u?

Huis ontwerpen

Huis ontwerpen

Wilt u uw eigen huis laten ontwerpen? Wij verzorgen het ontwerp, de technische tekening en indien gewenst maken we een 3D-render.

Schuurwoning ontwerpen

Schuurwoning ontwerpen

Schuurwoningen zijn populair vanwege het ruime en open karakter. Laat een schuurwoning ontwerpen die opgaat in de landelijke omgeving.

Kantoorpand ontwerpen

Kantoorpand ontwerpen

Met het ontwerpen van een kantoorpand houden wij rekening met alle moderne eisen. Bijvoorbeeld met het verplichte energielabel C.

Bedrijfspand ontwerpen

Bedrijfspand ontwerpen

Als u een bedrijfsverzamelgebouw wil laten ontwerpen heeft u ook met een huurdersbelang te maken. Of laat u het bedrijfspand voor uzelf ontwerpen?

Bedrijfshal ontwerpen

Bedrijfshal ontwerpen

In een bedrijfshal is het belangrijk om rekening te houden met de hoogte van het plafond en ook de toegankelijkheid van het pand.

De realisatie van uw droom

Aanpak op maat

De realisatie van uw droom

Wat is uw droomproject? Bezit u een woning die klaar is voor uitbreiding? Is uw bedrijf de laatste jaren hard gegroeid en heeft u meer ruimte nodig? Vertel ons uw wensen. Wij helpen u graag met het verwezenlijken van uw dromen.

Adviesgesprek

Architect Veenendaal

Energie-efficiëntie

Wist u dat wij ons ook bezig houden met het implementeren van duurzame en milieuvriendelijke oplossingen? U kunt denken aan het uitdenken van de hoeveelheid zonnepanelen die u nodig heeft, het verbeteren van isolatie, het gebruik van energiezuinige verlichting en het toepassen van groene bouwmaterialen om de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Neem contact op

Woning of pand laten verbouwen

Totaaloplosser

Renoveren

Totaaloplosser

Renoveren

Is uw huis of bedrijfspand toe aan vernieuwing. We helpen u graag met vernieuwen van uw huis of pand. We begeleiden u van het begin tot het einde met de renovatie. Zodat uw ruimte een nieuwe impuls krijgt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een informeel gesprek over de plannen die u heeft voor de renovatie van uw ruimte.

Adviesgesprek

We staan u graag te woord

We helpen graag

Neem contact op

Wilt u uw droom verwezenlijken? Neem dan contact met ons op. Als u onze architecten in actie laat komen, starten we met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek verkennen we diverse mogelijkheden. Na het kennismakingsgesprek stellen we een plan van aanpak op, dat we presenteren in de vorm van een offerte. Zodra u akkoord gaat, beginnen we met de werkzaamheden om uw droom werkelijkheid te maken.

Adviesgesprek