Villa ontwerpen door Schlingmann Architecten

Schlingmann Architecten

Villa ontwerpen

Wilt u een villa laten ontwerpen waar functie en design hand in hand gaan? Schlingmann Architecten helpt u hier graag bij. Sinds 1970 is Schlingmann Architecten toonaangevend in het ontwerpen van villa's. Wist u dat u ons ook kunt inschakelen voor vergunningen, bouwbestek en bouwbegeleiding?

Adviesgesprek Veelgestelde vragen
×
Een optimale indeling

Villa ontwerpen

Optimale indeling

Bij het creëren van de plattegrond houden we rekening met de optimale indeling van de verschillende ruimtes, waarbij we zorgen voor een logische en efficiënte circulatie tussen de kamers. Er wordt aandacht besteed aan het gebruik maken van slimme oplossingen om iedere ruimte optimaal te benutten.

Neem contact op

Functionele architectuur

Maatwerk aanpak

Bepaal vooraf uw budget

Bij het ontwerpen van een villa is het belangrijk om rekening te houden met het budget en het energielabel. We werken nauw samen met onze cliënten om creatieve oplossingen te vinden die binnen het budget passen, terwijl we tegelijkertijd streven naar energie-efficiëntie door het gebruik van duurzame materialen en technieken.

Adviesgesprek

Architect Veenendaal

Verschillende stijlen

Villa ontwerpen? Dit kan in diverse stijlen, variërend van klassiek en traditioneel tot modern en minimalistisch. Elk van deze stijlen heeft zijn eigen kenmerken en esthetiek, waardoor de villa’s een uniek karakter krijgen. Of het nu gaat om een landelijke villa met rustieke details, een koloniale villa met statige zuilen, een eigentijdse villa met strakke lijnen of een mediterrane villa met kenmerkende elementen, het kiezen van de juiste stijl is essentieel om de gewenste sfeer en uitstraling te creëren die past bij uw persoonlijkheid en smaak.

Neem contact op

Woning of pand laten verbouwen

Totaaloplosser

Wet- en regelgeving ontwerpen villa

Wij denken met u mee

Wet- en regelgeving

Bij het ontwerpen van een villa moeten we rekening houden met diverse wetgevingen en bouwvoorschriften. Dit omvat onder andere het bestemmingsplan, dat bepaalt welke functie een gebouw op een specifieke locatie mag hebben. Daarnaast zijn er regels omtrent bouwveiligheid, zoals de constructieve eisen en brandveiligheid. Verder zijn er voorschriften met betrekking tot energieprestatie, zoals de EPC-normen, die stellen dat gebouwen een bepaald energiezuinigheidsniveau moeten behalen.

Adviesgesprek

We staan u graag te woord

We helpen graag

Laat uw villa ontwerpen

Wilt u een villa laten ontwerpen? Neem dan vandaag nog contact op met Schlingmann Architecten en maak een afspraak. U kunt ons telefonisch bereiken via 0318 – 527 418 of een mail sturen naar info@schlingmannarchitecten.nl. Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen. Laat uw villa ontwerpen door onze architecten, zodat u straks een prachtige, unieke villa hebt die aan al uw eisen voldoet.

Adviesgesprek