Over Schlingmann Architecten

Schlingmann Architecten

Uw woonhuis of bedrijfspand bouwen of verbouwen? Schlingmann Architecten is u graag van dienst bij de realisatie hiervan. Of u nu een prachtig en functioneel ontwerp wenst of een gedegen advies, onze specialisten staan voor u klaar.

Ontwerpen Overige diensten
×
Al meer dan 50 jaar een begrip

Schlingmann Architecten

Al meer dan 50 jaar een begrip

Wij zijn een creatief, realistisch en ambitieus architectenbureau. Wij zijn al meer dan 50 jaar een begrip. Ons doel is telkens weer om een nieuwe creatie te laten ontstaan die geheel aan de eisen van de opdrachtgever voldoet. Of het nu om een groot of klein vraagstuk gaat, wij denken graag met u mee. Maatwerk staat bij ons centraal.

Ontwerp laten maken?

Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen vinden wij erg belangrijk. De toekomst van de wereld wordt bepaald door de afwegingen die wij nu maken. Onder duurzaam bouwen verstaan wij het revitaliseren van bestaande gebouwen en het herbestemmen en restylen van gebouwen. Hiermee investeren wij in de toekomst.

Neem contact op

Neem contact op

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze projecten of heeft u interesse in het laten uitvoeren van een project door Schlingmann Architecten? Neem dan contact met ons op via (tel) of stuur een e-mail naar (mail) om een vrijblijvende afspraak te maken.

Neem contact op