Verbouw en renovatie door Schlingmann Architecten

Schlingmann Architecten

Verbouw en renovatie

Wilt u in uw bestaande huis blijven wonen en toch een en ander veranderen? Een extra slaapkamer, werkkamer of een badkamer op de begane grond realiseren? Of heeft u een zakelijk pand waar u de gevel van wilt renoveren of wilt u misschien kadastraal splitsen? Wij denken graag met u mee.

Adviesgesprek Veelgestelde vragen
×
Ruimteherverdeling

Schlingmann Architecten

Ruimteherverdeling

Bij het beoordelen van een project bekijken we alle mogelijkheden. Het aanpassen van de indeling van het pand door het verplaatsen van muren, het creëren van open plattegronden, het samenvoegen of opsplitsen van ruimtes om aan nieuwe behoeften te voldoen of een betere functionaliteit te bieden.

Neem contact op

Toegankelijkheid en veiligheid

Graag kijken we met u naar het aanpassen van het pand om te voldoen aan de vereisten voor toegankelijkheid, zoals het installeren van hellingbanen, liften of het aanpassen van deuren en sanitaire voorzieningen. Daarnaast kan de veiligheid worden verbeterd door het beoordelen waar beveiligingssystemen, brandalarmen en nooduitgangen komen.

Neem contact op

We staan u graag te woord

Alles in één

Bouwbegeleiding

Wij bieden uitgebreide bouwbegeleiding aan. Onze architecten zijn betrokken bij de uitvoering van uw project, waarbij ze regelmatig de bouwplaats bezoeken om de voortgang te controleren, te zorgen voor kwaliteitsborging en eventuele vragen van de aannemer te beantwoorden. We streven naar een soepele en succesvolle bouwervaring voor onze klanten.

Bouwbegeleiding