Veenendaal Architect | Schlingmann Architecten

Ontwerpen

×

Architectenbureau

Ontwerp laten maken

Villa ontwerpen

Villa ontwerpen

Villa ontwerpen? Dit kan in diverse stijlen, variërend van klassiek en traditioneel tot modern en minimalistisch. Welke stijl kiest u?

Huis ontwerpen

Huis ontwerpen

Wilt u uw eigen huis laten ontwerpen? Wij verzorgen het ontwerp, de technische tekening en indien gewenst maken we een 3D-render.

Schuurwoning ontwerpen

Schuurwoning ontwerpen

Schuurwoningen zijn populair vanwege het ruime en open karakter. Laat een schuurwoning ontwerpen die opgaat in de landelijke omgeving.

Kantoorpand ontwerpen

Kantoorpand ontwerpen

Met het ontwerpen van een kantoorpand houden wij rekening met alle moderne eisen. Bijvoorbeeld met het verplichte energielabel C.

Bedrijfspand ontwerpen

Bedrijfspand ontwerpen

Als u een bedrijfsverzamelgebouw wil laten ontwerpen heeft u ook met een huurdersbelang te maken. Of laat u het bedrijfspand voor uzelf ontwerpen?

Bedrijfshal ontwerpen

Schuurwoning ontwerpen

In een bedrijfshal is het belangrijk om rekening te houden met de hoogte van het plafond en ook de toegankelijkheid van het pand.

Architect Veenendaal

We staan u graag te woord

We helpen graag

Neem contact op

Wilt u Schlingmann Architecten inzetten voor uw verbouwing, nieuwbouw of renovatie? Neem dan meteen contact op met onze architecten en maak een afspraak voor een intakegesprek. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand met u door.

Adviesgesprek