Architect Ede

Schlingmann Architecten

Architect Ede

Schlingmann Architecten, architect Ede. Sinds 1970 zijn wij toonaangevend op het gebied van architectuur in Veenendaal, Ede en omgeving. Langs steden en dorpen langs de gehele A12 vindt u gebouwen die wij ontworpen en gerealiseerd hebben. Oog voor de mens en detail staan bij ons centraal.

Projecten Ontwerpen
×
Architectenbureau Ede

Architect Ede

Ontwerpen, vergunningen en bouwbegeleiding

Wij zijn er om u te ondersteunen bij het ontwerpen, verkrijgen van vergunningen en begeleiden van uw bouwproject. Of het nu gaat om woningen of andere gebouwen, wij zijn er voor u. Bovendien kunnen wij u helpen als totaaloplosser. Dit betekent dat wij u kunnen bijstaan bij het indienen van vergunningsaanvragen, het opstellen van een bouwbestek en het begeleiden van het gehele bouwproces. Uw wensen en ideeën zijn voor ons van groot belang en we bieden u graag deskundig advies. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan voor u klaar.

Neem contact op

Architect Veenendaal

Ontwerp laten maken

Villa ontwerpen

Villa ontwerpen

Villa ontwerpen? Dit kan in diverse stijlen, variërend van klassiek en traditioneel tot modern en minimalistisch. Welke stijl kiest u?

Huis ontwerpen

Huis ontwerpen

Wilt u uw eigen huis laten ontwerpen? Wij verzorgen het ontwerp, de technische tekening en indien gewenst maken we een 3D-render.

Schuurwoning ontwerpen

Schuurwoning ontwerpen

Schuurwoningen zijn populair vanwege het ruime en open karakter. Laat een schuurwoning ontwerpen die opgaat in de landelijke omgeving.

Kantoorpand ontwerpen

Kantoorpand ontwerpen

Met het ontwerpen van een kantoorpand houden wij rekening met alle moderne eisen. Bijvoorbeeld met het verplichte energielabel C.

Bedrijfspand ontwerpen

Bedrijfspand ontwerpen

Als u een bedrijfsverzamelgebouw wil laten ontwerpen heeft u ook met een huurdersbelang te maken. Of laat u het bedrijfspand voor uzelf ontwerpen?

Bedrijfshal ontwerpen

Bedrijfshal ontwerpen

In een bedrijfshal is het belangrijk om rekening te houden met de hoogte van het plafond en ook de toegankelijkheid van het pand.

Functionele architectuur

Aanpak op maat

Van ontwerp tot realisatie

Wilt u uw droomhuis of villa realiseren? Wilt u uw huidige woning verbouwen, omdat u een extra kamer nodig heeft? Of wilt u de karakteristieke stijl van uw pand herstellen? Wij zorgen voor een passend ontwerp en voorzien u van een gedegen advies. Wij horen graag wat voor soort project u voor ogen heeft.

Adviesgesprek

Architect Veenendaal

Energie-efficiëntie

Wist u dat wij ons ook bezig houden met het implementeren van duurzame en milieuvriendelijke oplossingen? U kunt denken aan het uitdenken van de hoeveelheid zonnepanelen die u nodig heeft, het verbeteren van isolatie, het gebruik van energiezuinige verlichting en het toepassen van groene bouwmaterialen om de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Neem contact op

Woning of pand laten verbouwen

Totaaloplosser

Renoveren

Totaaloplosser

Renoveren

Wist u dat wij u ook kunnen helpen bij het renoveren van uw huis of bedrijfspand? Van het eerste ontwerp tot de bouwbegeleiding, wij staan voor u klaar. Onze expertise omvat het renoveren of vervangen van de gevel, het herstellen van het dak, het vernieuwen van ramen en deuren, het aanbrengen van isolatie en het opknappen van de buitenruimtes. Wat uw renovatiebehoeften ook zijn, wij kunnen u ondersteunen bij elke stap van het proces.

Adviesgesprek

We staan u graag te woord

We helpen graag

Neem contact op

Zet u onze architect in, dan vindt eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek met u plaats. Hiervoor kunnen wij bij u thuis of op locatie komen. Ter plaatse informeren wij u over de diverse opties. Na het gesprek wordt een plan van aanpak en prijsopgave gemaakt. Dit wordt u aangeboden via een offerte. Als u akkoord bent, gaan wij aan de slag met de realisatie van uw project.

Adviesgesprek