Over ons

Over ons

Schlingmann Architecten is gespecialiseerd in het realiseren van nieuwbouw, verbouw en renovatieprojecten. Hierbij kunnen we zowel het ontwerp verzorgen als u van een gedegen advies voorzien.

Ontwerpen Overige diensten
×
gerenommeerd architectenbureau

Over Schlingmann Architecten

Schlingmann Architecten is een servicegericht architectenbureau met oog voor mens en detail. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Dit doen wij al meer dan 50 jaar met veel passie. Of u nu een groot of klein vraagstuk heeft, ons doel is altijd om een prachtige nieuwe creatie te laten ontstaan.

Over Schlingmann Architecten

Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen vinden wij erg belangrijk. De toekomst van de wereld wordt bepaald door de afwegingen die wij nu maken. Onder duurzaam bouwen verstaan wij het revitaliseren van bestaande gebouwen en het herbestemmen en restylen van gebouwen. Hiermee investeren wij in de toekomst.

Neem contact op

Architectenbureau

We staan u graag te woord

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over Schlingmann Architecten of over onze diensten? Klik dan verder om de meest gestelde vragen door klanten te bekijken. De kans is groot dat u het juiste antwoord hiertussen kunt vinden. Wordt uw vraag niet beantwoord? Neem dan gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Veelgestelde vragen