Architect Rhenen

Schlingmann Architecten

Architect Rhenen

Schlingmann Architecten, dé architect in Rhenen. Al meer dan vijftig jaar zijn wij een vooraanstaande naam op het gebied van architectuur in Rhenen en de omliggende regio. Langs de steden en dorpen aan de A12 treft u talloze gebouwen aan die door ons zijn ontworpen en tot leven gebracht. Bij ons staat de mens en aandacht voor detail centraal.

Projecten Ontwerpen
×
Architectenbureau Rhenen

Architect Ede

Ontwerpen, vergunningen en bouwbegeleiding

Wij zijn er om u te helpen met het ontwerpen, verkrijgen van vergunningen en begeleiden van uw bouwproject. Of u nu een huis wilt bouwen of een ander gebouw wilt realiseren, wij staan voor u klaar. Bovendien kunnen wij u helpen als totaaloplosser. Dit betekent dat wij u kunnen ondersteunen bij het aanvragen van vergunningen, het opstellen van een bouwbestek en het begeleiden van het hele bouwproces. Uw wensen en ideeën zijn voor ons van groot belang en we bieden u graag deskundig advies.

Neem contact op

Architect Rhenen

Ontwerp laten maken

Villa ontwerpen

Villa ontwerpen

Villa ontwerpen? Dit kan in diverse stijlen, variërend van klassiek en traditioneel tot modern en minimalistisch. Welke stijl kiest u?

Huis ontwerpen

Huis ontwerpen

Wilt u uw eigen huis laten ontwerpen? Wij verzorgen het ontwerp, de technische tekening en indien gewenst maken we een 3D-render.

Schuurwoning ontwerpen

Schuurwoning ontwerpen

Schuurwoningen zijn populair vanwege het ruime en open karakter. Laat een schuurwoning ontwerpen die opgaat in de landelijke omgeving.

Kantoorpand ontwerpen

Kantoorpand ontwerpen

Met het ontwerpen van een kantoorpand houden wij rekening met alle moderne eisen. Bijvoorbeeld met het verplichte energielabel C.

Bedrijfspand ontwerpen

Bedrijfspand ontwerpen

Als u een bedrijfsverzamelgebouw wil laten ontwerpen heeft u ook met een huurdersbelang te maken. Of laat u het bedrijfspand voor uzelf ontwerpen?

Bedrijfshal ontwerpen

Bedrijfshal ontwerpen

In een bedrijfshal is het belangrijk om rekening te houden met de hoogte van het plafond en ook de toegankelijkheid van het pand.

Functionele architectuur

Aanpak op maat

Van ontwerp tot realisatie

Heeft u behoefte aan een extra kamer in uw huidige woning? Misschien wilt u de oorspronkelijke charme van uw pand herstellen? Geen zorgen, wij staan voor u klaar met een passend ontwerp en deskundig advies. We zijn benieuwd naar welk project u in gedachten heeft.

Adviesgesprek

Architect Veenendaal

Energie-efficiëntie

Wist u dat wij ons ook bezig houden met het implementeren van duurzame en milieuvriendelijke oplossingen? U kunt denken aan het uitdenken van de hoeveelheid zonnepanelen die u nodig heeft, het verbeteren van isolatie, het gebruik van energiezuinige verlichting en het toepassen van groene bouwmaterialen om de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Neem contact op

Woning of pand laten verbouwen

Totaaloplosser

Renoveren

Totaaloplosser

Renoveren

Wist u dat wij u ook kunnen helpen bij het renoveren van uw huis of bedrijfspand? Van het eerste ontwerp tot de bouwbegeleiding, wij staan voor u klaar. Onze expertise omvat het renoveren of vervangen van de gevel, het herstellen van het dak, het vernieuwen van ramen en deuren, het aanbrengen van isolatie en het opknappen van de buitenruimtes. Wat uw renovatiebehoeften ook zijn, wij kunnen u ondersteunen bij elke stap van het proces.

Adviesgesprek

We staan u graag te woord

We helpen graag

Neem contact op

Als u ons als architect inschakelt, beginnen we met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan bij u thuis of op een locatie naar keuze plaatsvinden. Tijdens dit gesprek bespreken we verschillende mogelijkheden en informeren we u ter plaatse. Na het gesprek stellen we een plan van aanpak en prijsopgave op, die we aan u presenteren in de vorm van een offerte. Als u akkoord gaat, gaan we direct aan de slag om uw project werkelijkheid te maken.

Adviesgesprek