Huis ontwerpen - Schlingmann Architecten

Schlingmann Architecten

Huis ontwerpen

Bent u van plan om uw eigen huis te laten bouwen? Bij Schlingmann Architecten begrijpen we dat dit een grote, maar prachtige stap is. We kunnen al uw wensen verwezenlijken in de vorm van uw droomwoning. Het bouwen van een huis vereist echter veel aandacht en zorg, van het maken van een perfect ontwerp tot aan de overhandiging van de sleutels. We begeleiden u graag tijdens het gehele traject.

Adviesgesprek Veelgestelde vragen
×
Van ontwerp tot realisatie - huis ontwerpen

Sinds 1970

Van ontwerp tot realisatie

Wij kunnen u helpen met het ontwerpen en bouwen van een woning op maat, rekening houdend met uw specifieke woonwensen. Of het nu gaat om duurzaamheid, een levensloopbestendige woning of een specifieke bouwstijl, onze architecten staan voor u klaar. Daarnaast bieden wij ook bouwbegeleiding.

Neem contact op

Bepaal vooraf uw budget

Maatwerk aanpak

Bepaal vooraf uw budget

Het budget is een belangrijke factor bij het ontwerpen van een huis. Het inschakelen van een architect kan kostenbesparingen opleveren door nauwkeurige tekeningen, waardevol advies en bouwbegeleiding. Met een goed gepland ontwerp binnen het budget kan het huis worden gebouwd zonder concessies te doen aan kwaliteit en functionaliteit.

Adviesgesprek

Architect Veenendaal

Het ontwerpproces

Bij het ontwerpproces wordt nauwkeurig gekeken naar uw behoeften en levensstijl. Het doel? Een optimale indeling creëren die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel is. Het huis wordt ontworpen met oog voor ruimtelijke planning, waarbij elke kamer en ruimte een specifieke functie heeft en naadloos in elkaar overgaat. Daarnaast wordt er steeds meer aandacht besteed aan verduurzaming, waarbij duurzame materialen, energie-efficiënte systemen en groene technologieën worden geïntegreerd.

Neem contact op

Woning of pand laten verbouwen

Totaaloplosser

Wet- en regelgeving ontwerpen huis

Wij denken met u mee

Wet- en regelgeving

Bij het ontwerpen van een huis moet er worden voldaan aan de wet- en regelgeving. Het bestemmingsplan speelt hierin een belangrijke rol, omdat het bepaalt welke functie een gebouw op een specifieke locatie mag hebben. Daarnaast zijn er bouwvoorschriften gericht op veiligheid, zoals de eisen voor constructie en brandveiligheid. Ook zijn er voorschriften voor energieprestaties, zoals de EPC-normen, die vereisen dat gebouwen een bepaald niveau van energiezuinigheid behalen.

Adviesgesprek

We staan u graag te woord

We helpen graag

Laat uw huis ontwerpen

Wilt u een huis laten ontwerpen? Neem dan vandaag nog contact op met Schlingmann Architecten en maak een afspraak. U kunt ons telefonisch bereiken via 0318 – 527 418 of een mail sturen naar info@schlingmannarchitecten.nl. Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen. Laat uw huis ontwerpen door onze architecten, zodat u straks een prachtig, uniek huis heeft die aan al uw eisen voldoet.

Adviesgesprek