Architect Utrecht

Schlingmann Architecten

Architect Utrecht

Schlingmann Architecten, architect Utrecht. Sinds 1970 zijn wij toonaangevend op het gebied van architectuur in Utrecht en omgeving. Langs steden en dorpen langs de gehele A12 vindt u gebouwen die wij ontworpen en gerealiseerd hebben. Oog voor de mens en detail staan bij ons centraal.

Projecten Ontwerpen
×
Architectenbureau Utrecht

Architect Utrecht

Ontwerpen, vergunningen en bouwbegeleiding

Voor het ontwerpen, verkrijgen van vergunningen en begeleiden van bouwprojecten kunt u op ons rekenen. Of het nu gaat om diverse soorten woningen of gebouwen, wij staan voor u klaar. Daarnaast kunnen wij u ook helpen als totaaloplosser. Dit betekent dat wij u kunnen assisteren bij het indienen van vergunningsaanvragen, het opstellen van een bouwbestek en het begeleiden van het bouwproces. Wij luisteren graag naar uw wensen en ideeën, en bieden u deskundig advies. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Neem contact op

Architect Utrecht

Ontwerp laten maken

Villa ontwerpen

Villa ontwerpen

Villa ontwerpen? Dit kan in diverse stijlen, variërend van klassiek en traditioneel tot modern en minimalistisch. Welke stijl kiest u?

Huis ontwerpen

Huis ontwerpen

Wilt u uw eigen huis laten ontwerpen? Wij verzorgen het ontwerp, de technische tekening en indien gewenst maken we een 3D-render.

Schuurwoning ontwerpen

Schuurwoning ontwerpen

Schuurwoningen zijn populair vanwege het ruime en open karakter. Laat een schuurwoning ontwerpen die opgaat in de landelijke omgeving.

Kantoorpand ontwerpen

Kantoorpand ontwerpen

Met het ontwerpen van een kantoorpand houden wij rekening met alle moderne eisen. Bijvoorbeeld met het verplichte energielabel C.

Bedrijfspand ontwerpen

Bedrijfspand ontwerpen

Als u een bedrijfsverzamelgebouw wil laten ontwerpen heeft u ook met een huurdersbelang te maken. Of laat u het bedrijfspand voor uzelf ontwerpen?

Bedrijfshal ontwerpen

Bedrijfshal ontwerpen

In een bedrijfshal is het belangrijk om rekening te houden met de hoogte van het plafond en ook de toegankelijkheid van het pand.

Functionele architectuur

Aanpak op maat

Functionaliteit en design

Bij Schlingmann Architecten is maatwerk de norm. We nemen de tijd om uw persoonlijke smaak en gewenste stijl te begrijpen en onderzoeken welke ontwerpen u aanspreken. Met deze waardevolle inzichten creëren we een op maat gemaakt ontwerp voor uw woning of bedrijfspand.

Adviesgesprek

Architect Veenendaal

Energie-efficiëntie

Wist u dat wij ons ook bezig houden met het implementeren van duurzame en milieuvriendelijke oplossingen? U kunt denken aan het uitdenken van de hoeveelheid zonnepanelen die u nodig heeft, het verbeteren van isolatie, het gebruik van energiezuinige verlichting en het toepassen van groene bouwmaterialen om de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Neem contact op

Woning of pand laten verbouwen

Totaaloplosser

Renoveren

Totaaloplosser

Renoveren

Wist u dat u ons ook in kunt schakelen voor het renoveren van uw huis of bedrijfspand? Van tekening tot bouwbegeleiding. Wij kunnen ondersteunen bij het renoveren of vervangen van de gevel, het herstellen van het dak, het vernieuwen van ramen en deuren, het aanbrengen van isolatie, en het opknappen van de buitenruimtes.

Adviesgesprek

We staan u graag te woord

We helpen graag

Neem contact op

Op zoek naar een architect in Utrecht? Wij staan u graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken via (tel). Ook is het mogelijk een e-mail te sturen naar (mail). Wij helpen u graag bij de realisatie van uw project!

Adviesgesprek