Architect Gouda

Schlingmann Architecten

Architect Gouda

Schlingmann Architecten, architect Gouda. Sinds 1970 zijn wij toonaangevend op het gebied van architectuur in Gouda en omgeving. Langs steden en dorpen langs de gehele A12 vindt u gebouwen die wij ontworpen en gerealiseerd hebben. Oog voor de mens en detail staan bij ons centraal.

Projecten Ontwerpen
×
Architect Alphen aan den Rijn

Architect Gouda

Ontwerpen, vergunningen en bouwbegeleiding

Wij zijn jouw toegewijde partner in het complete bouwproces, van het ontwerp tot het verkrijgen van vergunningsaanvraag. Het maakt niet uit of het een woning of een architectonische droom is, wij bieden totaaloplossingen. Van het indienen van vergunningsaanvragen tot het opstellen van een gedetailleerd bouwbestek, wij begeleiden jou stap voor stap door het gehele project. Laat de complexiteit van het bouwproces aan ons over. Neem vandaag nog contact op voor een gestroomlijnde aanpak van jouw bouwproject.

Neem contact op

Architect Gouda

Ontwerp laten maken

Villa ontwerpen

Villa ontwerpen

Villa ontwerpen? Dit kan in diverse stijlen, variƫrend van klassiek en traditioneel tot modern en minimalistisch. Welke stijl kiest u?

Huis ontwerpen

Huis ontwerpen

Wilt u uw eigen huis laten ontwerpen? Wij verzorgen het ontwerp, de technische tekening en indien gewenst maken we een 3D-render.

Schuurwoning ontwerpen

Schuurwoning ontwerpen

Schuurwoningen zijn populair vanwege het ruime en open karakter. Laat een schuurwoning ontwerpen die opgaat in de landelijke omgeving.

Kantoorpand ontwerpen

Kantoorpand ontwerpen

Met het ontwerpen van een kantoorpand houden wij rekening met alle moderne eisen. Bijvoorbeeld met het verplichte energielabel C.

Bedrijfspand ontwerpen

Bedrijfspand ontwerpen

Als u een bedrijfsverzamelgebouw wil laten ontwerpen heeft u ook met een huurdersbelang te maken. Of laat u het bedrijfspand voor uzelf ontwerpen?

Bedrijfshal ontwerpen

Bedrijfshal ontwerpen

In een bedrijfshal is het belangrijk om rekening te houden met de hoogte van het plafond en ook de toegankelijkheid van het pand.

Dromen worden gerealiseerd

Aanpak op maat

Dromen worden gerealiseerd

Heeft u een droomproject? Is uw bedrijf de afgelopen jaren flink uitgebreid en heeft uw bedrijfspand behoefte aan meer ruimte? Of voelt uw huidige woning wat krap aan? Ontdek de mogelijkheden voor meer ruimte en comfort. Wij luisteren graag naar uw wensen.

Adviesgesprek

Architect Veenendaal

Energie-efficiƫntie

Wist u dat wij ons ook bezig houden met het implementeren van duurzame en milieuvriendelijke oplossingen? U kunt denken aan het uitdenken van de hoeveelheid zonnepanelen die u nodig heeft, het verbeteren van isolatie, het gebruik van energiezuinige verlichting en het toepassen van groene bouwmaterialen om de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Neem contact op

Woning of pand laten verbouwen

Totaaloplosser

Renoveren

Totaaloplosser

Renoveren

Bent u toe aan vernieuwing voor uw huis of bedrijfspand? Schlingmann Architecten staat klaar om u te begeleiden van begin tot eind bij de renovatie, zodat uw ruimte een nieuwe impuls krijgt. Neem gerust contact met ons op voor een informeel gesprek over uw renovatieplannen.

Adviesgesprek

We staan u graag te woord

We helpen graag

Neem contact op

Heeft u bouwplannen? Neem dan contact op met Schlingmann Architecten. We staan klaar voor een verkennend gesprek om uw dromen werkelijkheid te maken. Na een gedetailleerde analyse ontvangt u een heldere offerte. Bij akkoord beginnen we direct aan de realisatie van uw project.

Adviesgesprek