Architect-Woerden

Schlingmann Architecten

Architect Woerden

Schlingmann Architecten, architect Woerden. Sinds 1970 zijn wij toonaangevend op het gebied van architectuur in Woerden en omgeving. Langs steden en dorpen langs de gehele A12 vindt u gebouwen die wij ontworpen en gerealiseerd hebben. Oog voor de mens en detail staan bij ons centraal.

Projecten Ontwerpen
×
Architect Woerden

Architect Woerden

Ontwerpen, vergunningen en bouwbegeleiding

Bij Schlingmann Architecten gaan we verder dan alleen ontwerpen en het verkrijgen van vergunningen; wij zijn uw partner in het gehele bouwproces. Of het nu gaat om woningen of andere gebouwen, wij bieden totaaloplossingen. Van het indienen van vergunningsaanvragen tot het opstellen van een gedetailleerd bouwbestek, we begeleiden u stap voor stap door het bouwproces . Neem gerust contact met ons op.

 

Neem contact op

Architect Woerden

Ontwerp laten maken

Villa ontwerpen

Villa ontwerpen

Villa ontwerpen? Dit kan in diverse stijlen, variƫrend van klassiek en traditioneel tot modern en minimalistisch. Welke stijl kiest u?

Huis ontwerpen

Huis ontwerpen

Wilt u uw eigen huis laten ontwerpen? Wij verzorgen het ontwerp, de technische tekening en indien gewenst maken we een 3D-render.

Schuurwoning ontwerpen

Schuurwoning ontwerpen

Schuurwoningen zijn populair vanwege het ruime en open karakter. Laat een schuurwoning ontwerpen die opgaat in de landelijke omgeving.

Kantoorpand ontwerpen

Kantoorpand ontwerpen

Met het ontwerpen van een kantoorpand houden wij rekening met alle moderne eisen. Bijvoorbeeld met het verplichte energielabel C.

Bedrijfspand ontwerpen

Bedrijfspand ontwerpen

Als u een bedrijfsverzamelgebouw wil laten ontwerpen heeft u ook met een huurdersbelang te maken. Of laat u het bedrijfspand voor uzelf ontwerpen?

Bedrijfshal ontwerpen

Bedrijfshal ontwerpen

In een bedrijfshal is het belangrijk om rekening te houden met de hoogte van het plafond en ook de toegankelijkheid van het pand.

Van droom tot realisatie

Aanpak op maat

Van droom tot realisatie

Heeft u een droomproject? Is uw huidige woning toe aan uitbreiding? Of groeit uw bedrijf uit zijn voegen? Wij bieden op maat gemaakte ontwerpen en deskundig advies. Vertel ons over uw project en wij luisteren naar uw wensen.

Adviesgesprek

Architect Veenendaal

Energie-efficiƫntie

 

Wist u dat wij ons ook bezig houden met het implementeren van duurzame en milieuvriendelijke oplossingen? U kunt denken aan het uitdenken van de hoeveelheid zonnepanelen die u nodig heeft, het verbeteren van isolatie, het gebruik van energiezuinige verlichting en het toepassen van groene bouwmaterialen om de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Neem contact op

Woning of pand laten verbouwen

Totaaloplosser

Renoveren

Totaaloplosser

Renoveren

We staan klaar om uw huis of bedrijfspand een opfrisbeurt te geven. Van gevel tot dak, ramen tot buitenruimtes, we helpen met renovaties van het begin tot het einde. Geef uw ruimte een nieuwe impuls met ons ervaren team. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek over uw renovatieplannen.

Adviesgesprek

We staan u graag te woord

We helpen graag

Neem contact op

Wanneer u onze architect inschakelt, beginnen we met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dat kan plaatsvinden bij u thuis of op locatie. Tijdens dit gesprek verkennen we samen de verschillende opties. Na onze ontmoeting stellen we een concreet plan van aanpak op, inclusief een heldere prijsopgave, die we u presenteren in de vorm van een offerte. Bij uw goedkeuring starten we met enthousiasme aan de uitvoering van uw project.

Adviesgesprek